Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
    аз ли недовиждам или има две капачки за куката за теглене .
    Едната от които ще бъде затворена от табелата за регистрационният номер
    Едното е капачка за куката е другото е една от пръскалките за фаровете,втората просто не се вижда от светлината.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
      Едното е капачка за куката е другото е една от пръскалките за фаровете,втората просто не се вижда от светлината.
      Виж пак - пръскалките нямат отношение.
      А вече е станало модерно парктрониците да са само с по два сензора ли? И на някакво ауди ми направи впечатление.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
        90к в евро за 510 коньовата
        Това ако е вярно, то явно имат производствен капацитет от 5-6 на година, колкото ще бъде и търсенето.
        Явно доста "премиум" го раздават.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
          Виж пак - пръскалките нямат отношение.
          А вече е станало модерно парктрониците да са само с по два сензора ли? И на някакво ауди ми направи впечатление.
          Аха,прав си!Трябваше д приближа снимката за да забележа тази от ляво!
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
            Това ако е вярно, то явно имат производствен капацитет от 5-6 на година, колкото ще бъде и търсенето.
            Като имаш предвид че М3-ка и РС4-ка са по 80 бона, е достатъчно тоя слух от "източници" да е пресилен с 10-ина хиляди евро и сичко си идва на мястото.
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Много грозни фарове
              Мислех, че фаровете на новото bmw 3 са грозни но тези на алфата счупват грозномера.
              Цената ако е близка до тази на годзилата им пожелавам успех на алфа с продажбите.
              ...

Comment

• Чуек, караш 166-ца и говориш за грозни фарове. Не звучи сериозно. Колата е чудна и единственото неясно е дали ще се продава така, както ни се иска на нас. Скоро ще започнат тестове и т.н. и ще видим за какво става дума. Аз си мисля, че журналята ще я изкарат по-кофти от М3.
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                  Чуек, караш 166-ца и говориш за грозни фарове. Не звучи сериозно. Колата е чудна и единственото неясно е дали ще се продава така, както ни се иска на нас. Скоро ще започнат тестове и т.н. и ще видим за какво става дума. Аз си мисля, че журналята ще я изкарат по-кофти от М3.

а че спряха топ геар ... там щяха да си и отдадат заслуженото ... иначе дам ... не мисля че ще кажат че една алфа е по добра от едно М3 .. разбира се понеже е италианско ... Познато ми е до болка това и моите приятели ми хранят колата ако я покарат 1 пат искат пак и пак .. а техните ВАГ-ове .. въобще не ми доставят удоволствие ..
                  Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                  Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                    Чуек, караш 166-ца и говориш за грозни фарове. Не звучи сериозно. Колата е чудна и единственото неясно е дали ще се продава така, както ни се иска на нас. Скоро ще започнат тестове и т.н. и ще видим за какво става дума. Аз си мисля, че журналята ще я изкарат по-кофти от М3.
                    66ца съм виждал само от далеч, имам 56ца но тя вече не ми е основния автомобил. И да - 56цата (преди фейслифт) и тя е с грозни фарове. Едно е да си купиш нов автомобил за 1 торба пари и да те дразни всеки път като я видиш и друго да си купиш евтина кола за забавление 2ра ръка.

Който се надява на 2ра употреба на най-напомпаната giulia, да провери към момента колко хиляди струва 1 карбон-керамичен диск.
                    ...

Comment

• Чета разни слухове из нета, че Джулия QV е въртяла обиколки на пистата в Balocco заедно с конкуренцията, за да я направят по-забавна за каране и по-стабилна в завоите.

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        Цената ако е близка до тази на годзилата им пожелавам успех на алфа с продажбите.
                        Няма кво да им пожелаваш, Маркионе и Вестер не продават коли от вчера - съживиха Мазерати, в момента се продава сред хорада с мангизи перфектно. Съживиха Jeep - от една марка, част от един на практика фалирал концерн, за миналата година беше марката с най-голям ръст в SUV сегмента. Вярвам че и за Алфа се седнали криво ляво да си напрвят сметката кво ше продават и за кви пари

Очевидно е, че в момента имат по-добри шансове за продажби, ако продават истински коли на цените на БМВ-та, отколкото фейслифтнати дизайнерски Фиати на цените на малко по-скъпи Фиати Тва, че ние няма да можем да си я купим далеч не прави тая политика грешна
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• След като разжлембиха Фолксваген костенурка по няколко оси и се получиха Порше 911, Кайен, Панамера, много е вероятно този тъп подход да е заразителен - http://www.auto-moto.com/nouveautes/...fle-34480.html

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Това ми хареса !!!!

П.С.Ще изпреваря Явор,крадено от него във ФБ !!!!
                            Хаха, това го събрах за пет минути на фотошопа

Даже не са му добре оправени цветовете, просто имах вдъхновение и малко свободни време в офиса.
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                              Няма как да е такава цената,аз предвиждам макс 80 еврака...................американосите вече твърдят,че ще струва 90 000 долара в щатите,което са си към 80 еврака.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• С този автомобил всички Алфисти трябва да се гордеем, че сме такива и че сме свидетели на това епично възраждане на марката.

Та това е най-доброто от италианската техника събрано в едно цяло.
                                Едва ли би могло да е по-добре.

Първоначално дизайнът и мен ме озадачи, но с времето олегна в съзнанието и ми харесва все повече.

Не вярвам, че човек запознат с историята на марката и нейните морални и финансови провали би направил друго освен да аплодира новата Giulia.

Този седан трябва да пробие път за последващите модели и да подсигури съществуването на Алфа Ромео за в бъдеще.
                                Бъдете сигурни, че зашеметяващият дизайн на Алфа Ромео ще разцъфне в нейните спортни модели, стига Giulia да се продава и да се стигне до тях.

Сравненията със седаните от други марки, които се тиражират по социалните мрежи и тук, за мен са абсолютно първосигнални и им слагам големия ХИКС.
                                Ще им се на всичките производители Джулия да беше тяхна, а най-добре въобще да не се бе появявала.

В тоя форум кучета ни яли!
                                Добре, че нямаме абсолютно никаква тежест върху продажбите на нови Алфа Ромео и дано американците купуват!!!

Аз очаквам резултатите на Giulia QV от Нюрбургринг и искам да я видя в цивилна форма в шоурума в София.

Както каза Мъри, сърцето отново тупти за Алфа Ромео!
                                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X